Contrâge

Resultaat gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Het Belgische Cerepharma Labaratoire heeft met Contrâge een professionele verzorgingslijn ontwikkeld van uiterst doeltreffende dermo-cosmetische behandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verfijnen.

De wetenschappelijk geavanceerde formules met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten beogen huidverbetering aangepast aan de verschillende huidtypen. Ze zorgen voor de behandeling van een brede waaier huidaandoeningen zoals leeftijds- en UV-geïnduceerde huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, ernstige droogheid, acne, littekens en andere. Het professionele gamma biedt verzorgingsproducten voor cabine, oppervlakkige chemische peelings van ContrÂge evenals specifieke actieve maskers van CerActif. Daarnaast heeft CEREPHARMA LABORATOIRE ook huid- verzorgingsproducten van ContrÂge en ClariFort voor thuisgebruik.

 

Contrâge, Pionier in peelings

Een professionele oppervlakkige peeling bestaat uit het aanbrengen van een exfoliërende substantie op de huid met als doel een gecontroleerde afschilfering te bekomen. Dankzij deze professionele peelings kan men bepaalde esthetische en/of pathologische problemen van de huid corrigeren of verzachten en stimuleert men de celvernieuwing, de synthese van collageen, elastine en glycosaminoglycanen. Een oppervlakkige peeling is een milde, doeltreffende, niet-invasieve, pijnloze en goed getolereerde behandeling, die reeds vanaf de eerste toepassing zichtbare resultaten biedt.

 

Doeltreffende peelings met salicylzuur of glycol

Een peeling met salicylzuur vermindert acné, verstoppingen, onzuiverheden en ontstekingen. Bovendien worden littekens en restschade door acné gereduceerd. De huid wordt zo doeltreffend hersteld, grove en diepe poriën worden verfijnd, rimpels en fijne lijntjes vermindert en de textuur verbetert.

De glycol peeling is de oplossing om huidveroudering preventief tegen te gaan. Een glycol peeling zorgt voor de betere hydratatie van de huid, de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur worden gestimuleerd, rimpels verfijnd, de elasticiteit verbeterd en de celvernieuwing wordt versneld.

 

2021 cura-by-karo.com
Design by Mark-Up | Privacy-en Cookieverklaring