.btn-inline .et_pb_button_module_wrapper { display: inline-block; margin: 0 2%; }

Dankzij drie gerichte complementaire acties zorgt deze geconcentreerde anti-aging behandeling voor een doeltreffend resultaat voor elk huidtype.

Overzicht prijzen

Le ciblé (30 min) 45 euro
L’Extrat met toestel (60 min) 75 euro
Le grand soin manuel (60 min) 75 euro
Le grand soin met toestel (1u45min) 134 euro

Cinetic™ Lift Expert.

Een hoogtechnologisch toestel als hét alternatief voor injectables en cosmetische chirurgie

De combinatie van nieuwe technologische ontwikkelingen leveren onmiddellijke en duurzame resultaten op doordat ze in de diepte werken.

♥ MICROSTROMEN
Door middel van microstromen wordt het vocht uit de diepste lagen van de onderhuid gehaald om de proliferatie van de fibroblasten te bevorderen, dat zijn onmisbare cellen voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. 

♥ PHOTOMODULATIE

De verzorging kan verder worden aangevuld met leds en fotomodulatie: deze technieken stimuleren de huidcellen op een andere manier. In combinatie met de microstromen en radiofrequentie krijg je een opmerkelijk zichtbaar beter resultaat.

♥ RADIOFREQUENTIE

Door bipolaire radiofrequentie worden de huidezels aangespannen en de collageen- en elastinesynthese gestimuleerd. Hierdoor oogt alles voller. Bij radiofrequentie zijn geen werkstoffen vereist, alleen een geleidende gel. De huid wordt opgespannen, de diepte van de rimpels neemt af en de teint is frisser.  Wat radiofrequentie interessant maakt, is dat je zichtbare en duurzame resultaten boekt vanaf de eerste sessie.  Bij deze toepassing wijzigen de collageenvezels hun oorspronkelijke structuur door de warmte-inductie in de binnenste lagen van de huid en trekken zich samen, wat de huid opnieuw steviger maakt.