.btn-inline .et_pb_button_module_wrapper { display: inline-block; margin: 0 2%; }

Overzicht gezichtsbehandelingen

U kan bij Cura terecht voor professionele gelaatsverzorgingen.

Voor onze gelaatsbehandelingen doen we een beroep op de kwalitatieve crèmes en serums van Carita, met wie we een partnership hebben.   We zijn bovendien het eerste schoonheidsinstituut in de regio Dendermonde dat exclusief met het toestel “CINETIC LIFT EXPERT” werkt.

Maar liefst 70% van de Carita-gelaatsverzorgingen wordt manueel uitgevoerd aan de hand van secure en speciaal ontworpen massagetechnieken. Het ‘CINETIC LIFT EXPERT’-toestel is hierbij echter een handige tool voor de professional die uw huidverzorging uitvoert. Het combineert namelijk drie energievormen die leiden tot een uitzonderlijke anti-aging technologie. Microstromen stimuleren de penetratie van de serums diep in uw huid terwijl led het cel- en weefselmetabolisme stimuleert en ultrasounds zorgen voor een versteviging van de collageenvels in uw gelaat.

Carita Paris Idéal

HYDRATATIONS DES LAGONS

Ideaal voor de droge, vermoeide en matte huid. Gezichtsbehandeling voor tijdens de wintermaanden.

DOUCEUR DE COTON

Verzachtende verzorging ideaal voor de gevoelige en reactieve huid. Ontdek deze cocoon-behandeling die u een extreem zachte huid garandeert.

PURETÉ POUDRÉ

Dankzij drie gerichte complementaire acties zorgt deze geconcentreerde anti-aging behandeling voor een doeltreffend resultaat voor elk huidtype.

Carita Paris Progressive – anti-aging

NÉOMORPHOSE

Een doelgerichte antirimpel-behandeling.

JEUNESSE ORIGINELLE

Liftende en verstevigende gezichtsbehandeling.

PARFAIT 3 ORS SCULPTANT

De ultieme Anti-aging gezichtsbehandeling.

Cinetic™ Lift Expert.

Een hoogtechnologisch toestel als hét alternatief voor injectables en cosmetische chirurgie

De combinatie van nieuwe technologische ontwikkelingen leveren onmiddellijke en duurzame resultaten op doordat ze in de diepte werken.

♥ MICROSTROMEN
Door middel van microstromen wordt het vocht uit de diepste lagen van de onderhuid gehaald om de proliferatie van de fibroblasten te bevorderen, dat zijn onmisbare cellen voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. 

♥ PHOTOMODULATIE

De verzorging kan verder worden aangevuld met leds en fotomodulatie: deze technieken stimuleren de huidcellen op een andere manier. In combinatie met de microstromen en radiofrequentie krijg je een opmerkelijk zichtbaar beter resultaat.

♥ RADIOFREQUENTIE

Door bipolaire radiofrequentie worden de huidezels aangespannen en de collageen- en elastinesynthese gestimuleerd. Hierdoor oogt alles voller. Bij radiofrequentie zijn geen werkstoffen vereist, alleen een geleidende gel. De huid wordt opgespannen, de diepte van de rimpels neemt af en de teint is frisser.  Wat radiofrequentie interessant maakt, is dat je zichtbare en duurzame resultaten boekt vanaf de eerste sessie.  Bij deze toepassing wijzigen de collageenvezels hun oorspronkelijke structuur door de warmte-inductie in de binnenste lagen van de huid en trekken zich samen, wat de huid opnieuw steviger maakt.