.btn-inline .et_pb_button_module_wrapper { display: inline-block; margin: 0 2%; }

Producten

ontdek ons ruim gamma dermalogica- en contrâgeproducten voor een resultaatgerichte thuisverzorging

Dermalogica

IDEAL DOUCEUR:

preventieve huidverzorging tegen huidveroudering voor de gevoelige huid, helpt de huid om haar evenwicht te hervinden en weer comfortabel aan te voelen.

IDEAL HYDRATATION:

een vochtregulerende huidverzorging, die een onmiddellijke en innoverende oplossing voor de uitgedroogde, vermoeide en kwetsbare huid biedt.

PROGRESSIF:

een productlijn tegen huidveroudering, gebaseerd op een avantgardistische en innovatieve technologie. PROGGRESSIF begeleidt u dag in dag uit met doelgerichte schoonheidsproducten om het verouderingsproces optimaal onder controle te houden.

PROGRESSIF NÉOMORPHOSE:

Een waar anti-rimpel voorschrift: egaliseren, herstellen en vullen van de huid. De oplossing om onregelmatigheden, zoals rimpels en poriën, in de huidtextuur weg te werken en de huid van binnenuit te transformeren. Uw huid lijkt herboren en straalt.

PARFAIT:

uitzonderlijke producten, ontwikkeld om de gevolgen van de verschillende soorten huidveroudering tegen te gaan en perfect toegespitst op de specifieke behoeften van elke huidzone. Deze lijn is de crème de la crème van CARITA.

Renovateur

In alle Carita-behandelingen dient de Renovateur als basis. De Renovateur heeft een mysterieuze samenstelling die CARITA al sinds 1960 geheimhoudt. De basis van elke CARITA-behandeling bestaat uit geroosterde zonnebloempitten, waarmee we de huid reinigen en satijnzacht maken. In combinatie met een zuiverende massage verbeteren we de huidstructuur, waardoor de huid zachter wordt en meer glanst.